Nonton #MusikalLaskarPelangi #Misi21

Daripada sedih berlarut karena kekalahan Indonesia, mending ngeblog aja :p Hari ini gue nonton Musikal Laskar Pelangi bareng my artsy buddy @heriyadi. Pas liat gue pake rok merah, dia udah langsung nuduh, “Lo mau nobar bola ya abis ini?” haha ngga juga si -_-; Tickets are sold out, so we manage to get vvip tickets and get best spot to watch. Yay! I love the show. I love the songs. Some of the casts are brighter than others like Kucai, Ikal, bu Muslimah and Ibu Sasak. Setting panggung keren tapi kurang banyak. Keindahan Belitung masi bisa di-explore lebih dalam lagi.

Semoga acara seni berkualitas semakin banyak di Jakarta!

Photo_2Photo_3Photo_4Photo_1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s